€ 417.000 k.k. Verkocht
 • Willibrordusstraat 10
 • 5561AX Riethoven
 • € 417.000 k.k.
 • Willibrordusstraat 10
 • 5561AX Riethoven
 • € 417.000 k.k.

een zeer luxe, hoogstaande tot in de puntjes toe afgewerkte 2- onder 1 kap woning die werkelijk waar niets te wensen over laat.”

Algemeen

 • Plaatsing 08-12-2019
 • Laatste wijziging 06-01-2020
 • Type 2 onder 1 kap
 • Bouwjaar 1965
 • Woonoppervlakte ca. 138 m2
 • Perceeloppervlakte 420 m2
 • Kamers 4 kamers, waarvan 2 slaapkamers
 • Geschikt voor Families, eenpersoonshuishouden, stel zonder kinderen, thuiswerkers, zonaanbidders, tuinliefhebbers, perfectionisten die een hoge standaard hebben.
 • Status Verkocht
 • Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Omschrijving
Zeer ruime, volledig uitgebouwde, luxe afgewerkte en instapklare 2-onder-1 kapwoning met riante woonkamer, grote open leef keuken met kookeiland, 2 ruime slaapkamers (met een mogelijkheid om eenvoudig een 3e slaapkamer te realiseren) en achtertuin op zonzijde. De woning is centraal gelegen aan een rustige, kindvriendelijke straat in hartje Riethoven. Daarnaast zijn voorzieningen zoals basisschool, kinderdagverblijf, openbaar vervoer, ziekenhuis, bossen en uitvalswegen in de directe omgeving aanwezig. Er zijn volop parkeergelegenheden zowel op eigen perceel als in de straat. Op zeer korte afstand van ASML en de High Tech Campus.
Very spacious, fully expanded and luxuriously finished and ready to move in 2-under-1 roof house with spacious living room, large open living kitchen with cooking island, 2 spacious bedrooms (with a possibility to easily realize a 3rd bedroom} and back garden on the sunny side. The property is centrally located on a quiet, child-friendly street in the center of Riethoven. In addition, facilities such as primary school, daycare, public transport, hospital, forests and roads in the immediate vicinity. There are plenty of parking facilities both on your own property and in the street. At a very short distance from ASML and the High Tech Campus.


SEE ENGLISH TEXT BELOW
Begane grond: Via overdekte entree toegang tot hal met groot formaat tegelvloer (80x80) en trapopgang naar verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met fontein. Meterkast met volledig vernieuwde elektra installatie met maar liefst 11 groepen, 2x 3 fase groep, 3x aardlekschakelaar en een slimme meter. Betegelde riante kelderkast met vloerverwarming functioneel als extra opslag ruimte.
Zeer riante, ruime en open woonkamer met een aansluitende leef keuken. Afmetingen 13,40 m lang x 6,25 m breed. De keukeninrichting bestaat onder meer uit een kookeiland voorzien van 5-pits inductiekookplaat, vrij hangende koof met daarin de recirculatie afzuigkap. Beide met afstandsbediening te regelen. Verder is de keuken voorzien van composiet aanrechtbladen en een composiet spoelbak met een Grohe red kraan. Aanwezige apparatuur betreft een Siemens combi oven, Liebherr Premium Biofresh koelkast met 2 freshzones en een Siemens vaatwasser. Verlichting middels dimbare spots en extra verlichting in de koof.
Geheel betegelde 2e badkamer met douche, badmeubel en mengkraan. Deze ruimte is voorzien van aansluitingen voor droger en wasmachine. Verlichting middels spots.
De gehele begane grond heeft grote raampartijen en zorgen voor veel licht inval, meer dan voldoende stopcontacten, is geheel voorzien van vloerverwarming met maar liefst 7 groepen en heeft stucwerk wanden en plafonds met sierlijsten.
In de uitbouw is een glazen raampartij van 6,50 m x 3,50 m aangebracht met hierin de achterdeur, 1 draaikiep raam en 4 vaste ramen. In de achter pui van de woning bevinden zich de dubbele uitslaande tuindeuren die zich toegang verlenen tot de op het zuid – zuidwesten gelegen compleet vernieuwde (mei 2019 ) zeer royale privacy biedende achtertuin.
De achtertuin is onder andere voorzien van een grondwaterpomp met een beregenings- installatie, compleet vernieuwde elektra, stopcontacten en verlichting, vernieuwde riolering, buitendouche en een 3 fase aansluiting voor een sauna.
Onder de trampoline bevinden zich de voorbereidingen voor een eventueel te plaatsen jacuzzi.

Eerste verdieping: Via de overloop naar zeer ruime slaapkamer ( voorheen 2 kamers en eenvoudig om weer een 3e slaapkamer te realiseren ) met inbouwkast en verschuifbare kastenwand. De slaapkamer is voorzien van een luxe LG airco, type Art cool, met zowel koel- als verwarm functie.
Tweede ruime slaapkamer voorzien met inbouwkast en verschuifbare kastenwand. De slaapkamer is voorzien van een luxe LG airco, type Art cool, met zowel koel- als verwarm functie. De trap, overloop en slaapkamers zijn voorzien van een doorlopende vloerbedekking.
De badkamer heeft vloerverwarming en is voorzien van een vrij hangend toilet, Assenti bad meubel, spiegelkast met verlichting (beide 100 cm), grote inloopdouche (1.80 x 0.80), Hans Grohe inbouwkranen, hoofddouche uit plafond en een luxe Vola design radiator.

Tweede verdieping: Via overloop, door middel van een hardhouten vaste trap bereikt men de zolderkamer die voorzien is van een Velux dakraam. Op de zolder bevindt zich de CV- combiketel (Nefit Ecomline HR 2002 en in volledig eigendom). De zolder heeft een compleet vernieuwde vloer, is volledig geïsoleerd en preventief behandeld tegen ongedierte.
Het dak is aan de onderzijdevolledig geïsoleerd, uit getimmerd met knieschotten (luiken) voor berg ruimte en gestukadoord. Op de zolder bevindt zich de omvormer voor de zonnepanelen. Installatie van 6100 Wps, nieuw juli 2019 en ter overname. De gehele zolder is voorzien van vloerbedekking.

Bijgebouw tuin: Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een multifunctioneel bijgebouw (inpandig netto 6.40 m x 2.85 m en 58m3 inhoud) die kan voldoen als woonfunctie. In dit bijgebouw bevindt zich een toilet, keuken met close- in boiler, mengkraan, een groot formaat (60x60) tegelvloer met vloerverwarming en heeft separate meterkast met 1x een 3 fase, 4x een 1 fase groep en 2 x aardlek. Verder heeft deze ruimte een wasmachine en droger aansluiting (alle op separate groepen), en is er een coaxiaal antenne signaal.
De gehele ruimte heeft een vliering voor veel opslagmogelijkheden en aansluitend is een luxe overkapping (32 m2) met 2 lichtkoepels, radio, tv, terrasverwarmer en een nieuwe Bankirai vlonder. Dit multifunctionele bijgebouw kan dus voldoen als schuur/ opslagruimte, kantoor en is zelfs geschikt voor een woonfunctie.

Algemeen / Bijzonderheden:
Deze moderne en zeer luxe afgewerkte woning beschikt over glasvezel, heeft een slimme gas- en stroommeter en is voorzien van hoogstaande kwalitatieve materialen. In 2009 is de zolder en de begane grond volledig gerenoveerd, in 2011 is er een nieuwe keuken geplaatst, is de gehele eerste verdieping verbouwd, is er een compleet nieuwe badkamer gerealiseerd. De gehele eerste verdieping is voorzien van een LG airco (split unit) die koelt en verwarmt.
In 2012 is er een royale carport ( L5.80m x B 4.10 m x H 2.60 m) met verlichting, elektra geplaatst en is de gehele voortuin en oprit aangelegd. De stroom voorziening onder de carport is vanuit de meterkast te bedienen. In 2018 is het bad meubel in de badkamer gedeeltelijk vernieuwd.
Medio mei 2019 is de achtertuin compleet vernieuwd en in juli 2019 is er een zonnepanelen systeem geplaatst met een vermogen van 6100 WPS. Dit systeem is ter overname. Mede door deze aanpassing aan de woning is er een definitief energie label A. Dit vertaalt zich naar;
- Dak isolatie,
- Spouwmuur isolatie,
- Vloer isolatie
- HR ++ beglazing,
- Zonnepanelen.

Deze woning is ingezet op verduurzaming en onderhoudsarm. De woning is geheel voorzien van Schuco kunstof kozijnen met draai kiep ramen. Alle ramen op de bovenverdieping zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Boeiboorden zijn van RVS en op RAL kleur gepoedercoat. De woning is in zijn totaliteit bouwkundig geheel gerenoveerd. De gehele riolering en alle installaties zijn vervangen.
Alle documentatie omtrent de woning is aanwezig, dit betreft;
- Bestekken of bouwkundige tekeningen,
- Constructieberekeningen,
- Vergunningen,
- Garantie certificaten,
- Offertes, facturen,
- Foto’s

Over Riethoven:
Riethoven is een rustig dorp dat valt onder de gemeente Bergeijk en ligt gesitueerd in de as Veldhoven, Valkenswaard en Bergeijk. Riethoven ligt zeer centraal nabij alle ontsluitingswegen, de snelweg A67 en de snelweg A2 liggen respectievelijk op 5 en 13 minuten afstand. Openbaar vervoer brengt je naar hartje Eindhoven en met de auto slechts 20 minuten naar Eindhoven airport, treinstation Eindhoven, 15 minuten van de High Tech Campus en nog op geen 10 minuten van ASML. Elke zijde van Riethoven is omringd door veel groen, natuur en bossen.
Riethoven heeft een huisartsen- en tandarts praktijk, fysio- en manuele therapeut, verloskundige praktijk, kinderdag verblijf, basisschool, een supermarkt, een fietsenzaak, kappers, schoonheidsspecialistes, cafetaria, diverse restaurants en cafés.
In Riethoven is een gemeenschapshuis ‘’De Rietstek’’ die voor de jeugdige en oudere dorpsgenoten veel (dagbesteding) activiteiten organiseert. Er zijn vele sportverenigingen zoals korfbal, voetbal en tennis. Maar ook de carnavals en buurtvereniging staan midden in de samenleving. Door het jaar heen zijn er tal van activiteiten in Riethoven.
Riethoven heeft een kernraad die opkomt voor de belangen van haar bewoners, gezondheid en veiligheid staan dan ook hoog in het vaandel.
ENGLISH TEKST
Ground floor: Via covered entrance access to hall with large format (80x80) tiled floor and stairs
to 1st floor. Fully tiled toilet with fountain. Meter cupboard with completely renewed electricity installation with no less than 11 groups, 2x 3 phase group, 3x earth leakage circuit breaker and a smart meter. Tiled spacious basement with underfloor heating functional as extra storage space.
Very spacious, and open living room with a connecting living kitchen. Dimensions 13.40 m long x 6.25 m wide. The kitchen layout includes a cooking island with a 5-burner induction hob, free-hanging cove with the recirculation extractor hood build in it. Both can be controlled with the remote control. The kitchen is also equipped with composite counter tops and a composite sink with a Grohe red faucet. Present equipment is a Siemens combi oven, Liebherr Premium Biofresh refrigerator with 2 fresh zones and a Siemens dishwasher. Lighting through dimmable spots and extra lighting in the cove.
Fully tiled 2nd bathroom with shower, vanity unit and mixer tap. This space is equipped with connections for dryer and washing machine. Lighting through spots.
The entire ground floor has large windows and ensures a lot of light, more than enough wall sockets, is fully equipped with underfloor heating with no less than 7 groups and has stucco walls and ceilings with decorative trims.
In the new extension off the house, a glass window party of 6.50 m x 3.50 m has been fitted with the back door, 1 tilt & turn window and 4 fixed windows. In the rear of the house are the double folding garden doors that give access to the completely renovated (May 2019) very large privacy back garden located on the sunny south - southwest.
Backyard is equipped with a groundwater pump with a sprinkler system, completely renewed electricity, sockets and lighting, renewed sewerage, outside shower and a 3 phase connection for a sauna.
Underneath the trampoline are the preparations made for a possible Jacuzzi.

First floor: Via the landing to very spacious bedroom (previously 2 rooms and easy to realize a 3rd bedroom again) with fitted wardrobe and sliding cupboard wall. The bedroom has a luxury LG air conditioning , type Art cool, with both cooling and heating function.
Second spacious bedroom with fitted wardrobe and sliding cupboard wall. The bedroom has a luxury LG air conditioning, type Art cool, with both cooling and heating function. The stairs, landing and bedrooms are equipped with a continuous floor carpeting.
The bathroom has underfloor heating and is equipped with a free hanging toilet, Assenti bath furniture, mirror cabinet with lighting (both 100 cm), large walk-in shower (1.80 x 0.80), Hans Grohe built-in taps, overhead shower from ceiling and a luxurious Vola design radiator.

Second floor: Via a landing, by means of a hardwood staircase you reach the attic room which is provided with a Velux roof window. In the attic there is a central heating combi boiler (Nefit Ecomline HR 2002 and in full ownership). The attic has a completely renovated floor, is fully insulated and preventively treated against vermin.
The roof is fully insulated on the underside, trimmed with bulkheads (shutters) for storage space and plastered. In the attic is the inverter for the solar panels. Installation of 6100 Wps, new July 2019 and for acquisition. The entire attic is carpeted.

Outer building garden: At the rear of the garden there is a multifunctional outbuilding (indoor 6.40 m x 2.85m net and 58m3 ) that can serve as a residential function. In this building is a toilet, kitchen with close-in boiler mixer tap, a large format tiled (60x60) floor with underfloor heating and has a separate meter cupboard 1x a 3 phase group, 4x 1 phase group and 2 x earth fault. Furthermore, this room has a washer and dryer connection (all in separate groups), and there is a coaxial antenna signal.

The entire room has a loft for many storage options and connected a luxurious patio (32 m2) with a roof with 2 skylights, radio, TV, patio heater and a new Bankirai deck. This multifunctional outbuilding can therefore serve as a barn / storage room, office and is even suitable for a residential function.

General / Specifics: This modern and luxuriously finished house has fiber optics, a smart gas and electricity meter and is equipped with high-quality materials. In 2009 the attic and the ground floor were completely renovated, in 2011 a new kitchen was installed, the entire first floor was renovated, a completely new bathroom was realized. The entire first floor has an LG air conditioning unit (split unit) that cools and heats.
In 2012, a spacious carport (L5.80 mx W 4.10 m x H 2.60 m) was installed with lighting, electricity and the entire front garden and driveway were laid out. The power supply under the carport can be controlled from the meter cupboard. In 2018 the bathroom furniture in the bathroom was partially renewed.
The back garden was completely renovated in mid-May 2019 and in July 2019 a solar panel system with a capacity of 6100 WPS was installed. This system is for acquisition.
Partly due to this adaptation to the home there is a definitive energy label A. This translates to;
- Roof insulation,
- Cavity wall insulation,
- Floor insulation,
- HR ++ glazing,
- Solar panels.

This property is used for sustainability and low maintenance. The house is fully equipped with Schuco plastic frames with tilt-and-turn windows. All windows on the upper floor have electric controlled shutters. Buoy edges are made of stainless steel and powder coated in RAL color. The house has been completely renovated in its architectural design. The entire sewer system, all installations have been renewed and replaced.

All documentation regarding the property is present, this concerns;
- Specifications or architectural drawings,
- Construction calculations,
- Permits,
- Warranty certificates,
- Offers,
- Invoices,
- Photos


About Riethoven:
Riethoven is a quiet village that falls under the municipality of Bergeijk and is situated in the axis Veldhoven, Valkenswaard and Bergeijk. Riethoven is very central to all access roads, the A67 motorway and the A2 motorway are respectively 5 and 10 minutes away. Public transport takes you to the heart of Eindhoven and only 20 minutes by car to Eindhoven airport, train station Eindhoven, 15 minutes to the High Tech Campus and less than 10 minutes to ASML. Each side of Riethoven is surrounded by greenery, nature and forests.
Riethoven has a general practitioner and dentist practice, physical and manual therapist, obstetric practice, daycare center, primary school, a supermarket, a bicycle shop, hairdressers, beauticians, cafeteria, various restaurants and cafes.
In Riethoven there is a community center "De Rietstek" that organizes many activities for young and old villagers. There are many sports clubs such as korfball, soccer and tennis. But the carnivals and neighborhood association are also at the center of society. Throughout the year there are numerous activities in Riethoven.
Riethoven has a core council that defends the interests of its residents, health and safety are therefore of paramount importance.

Volledige omschrijving
Bekijk alle kenmerkenDichtklappen

Kenmerken

Bouw

 • Bouwstijl Modern
 • Dakbedekking En bitumen platdak

Indeling

 • Badkamers 2 badkamers en 3 toiletten
 • Woonlagen 2 woonlagen incl zolder, vliering
 • Opmerkingswaardig Grote leefkeuken, tuindeuren naar terras

Maten

 • Woonoppervlakte ca. 138 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 2 m2
 • Externe bergruimte ca. 19 m2
 • Totale inhoud ca. 440 m3

Energie

 • Verwarming Cv-ketel, vloerverwarming (geheel)
 • Warm water Cv-ketel, zonnecollectoren
 • Energielabel A
 • Energielabel status Definitief

Buiten

 • Tuin Voortuin, achtertuin
 • Ligging hoofdtuin Zuid-west
 • Rondom de woning Tuin met achterom, tuin met privacy, multifunctioneel bijgebouw met overkapping

Bergruimte en parkeren

 • Schuur / berging Vrijstaand
 • Garage Carport
 • Parkeergelegenheid Parkeren op eigen terrein, openbaar parkeren (gratis)

Buurt en omgeving

 • Buurt Normale woonwijk

Kaart