Hulp nodig?

Maak een keuze uit onderstaande diensten en bestel eenvoudig en snel wat je nodig hebt. Laat ons weten hoe de geboden hulp je is bevallen en help ons om je ervaring met Kaboodle steeds te verbeteren.

 • Te Koop bord (incl. verzendkosten)

  Laat iedereen weten dat je huis te koop staat! Onze opvallende Kaboodle V-borden zorgen ongetwijfeld voor de nodige aandacht!

  € 29,95 eenmalig
 • Fotografie Basis

  Als je liever niet zelf de foto's voor je presentatie maakt huur dan hier een fotograaf in die een set van 20 mooie foto's van je huis maakt.

  € 159,00 eenmalig
 • Fotografie Plus

  Creëer een ijzersterke presentatie met deze set van 30 foto's, gemaakt door een professionele fotograaf.

  € 219,00 eenmalig
 • 1 Hoogtefoto (alleen met fotografie basis of plus)

  Benadruk de mooie of bijzondere ligging van je huis van bovenaf. Deze foto's worden gemaakt met een mast die een hoogte van maximaal 8 meter haalt.

  € 24,95 eenmalig
 • 2D/3D plattegronden op Funda (alleen met Kaboodle Totaal)

  Interactieve plattegronden worden erg positief gewaardeerd door kopers en ze zorgen voor een hogere ranking op Funda! Let op: Ontwerp plattegronden apart bestellen!

  € 24,95 eenmalig
 • Vernieuwen Fundapresentatie (alleen met Kaboodle Totaal)

  Hoe langer te koop, hoe lager op de resultatenlijst van Funda. Laat jouw huis opnieuw, zonder historie op Funda plaatsen zodat je weer beter gevonden wordt.

  € 59,95 eenmalig
 • Funda Toppositie 1 week (alleen met Kaboodle Totaal)

  Zet je huis een week lang in de spotlight! Met Toppositie staat je huis een week boven de resultatenlijst op Funda en dat levert heel veel bekijks op.

  € 49,95 eenmalig
 • Funda Toppositie 1 maand (alleen met Kaboodle Totaal)

  Zet je huis een maand lang in de spotlight! Met een Toppositie staat je huis een maand boven de resultatenlijst op Funda en dat betekent heel veel views.

  € 109,00 eenmalig
 • Video plaatsen op Funda (alleen met Kaboodle Totaal)

  Verras kopers met een leuk filmpje van je huis dat echt iets toevoegt aan de presentatie. Let op: de kosten voor het maken van de video zijn niet inbegrepen.

  € 79,95 eenmalig
 • Verkooptekst

  Vind je het lastig om zelf goed onder woorden te brengen wat jouw huis te bieden heeft, roep dan de hulp van een tekstschrijver in.

  € 99,95 eenmalig

WAT HEB JIJ TE BIEDEN?

Ben jij een ervaren en enthousiaste professional en zou jij het leuk vinden om de gebruikers van Kaboodle te helpen als zij daar behoefte aan hebben? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Dienst aanmelden